A Vic, hi fem una diada de…Maig!

Un desplaçament llarg i a la vegada atractiu teníem aquest diumenge els micacos a la capital d’Osona, en el marc de la diada de primavera de la colla local. Juntament amb els Sagals d’Osona (que assolien el seu primer dos de set del curs) i dels Bordegassos de Vilanova, amb el cinc de set com a millor castell.

 

Amb un bon gruix de camises de sortida plantem el tercer cinc de set de temporada i el primer que fem a Vic, amb força solvència malgrat obrir-se una mica el tres i bon treball de la pinya. Dels pocs cincs de set que hem fet fora de casa. En segona ronda, atacàvem el quatre de set amb el pilar, que justament fa una setmana ens quedava en carregat. Amb una versió lleugera en el quatre i agulla diferent respecte a les darreres, aconseguim també el tercer quatre de set amb el pilar descarregat, el quart amb el carregat la setmana passada. Aquest cop el quatre va ser més treballat i estirat de mides, en canvi l’agulla es va presentar força solvent. També suposa el primer que assolim a Vic.

 

En tercera ronda, hi havia previst fer-hi el tres de set, però al darrer moment, es canvia pel quatre de set lleuger. Castell que no comportà cap complicació, respecte als dos intents desmuntats fets a Pineda fa quinze dies. Finalment acabem la diada amb un pilar de cinc que no fèiem des del 1 d’abril a Lleida. Una gran diada, una setmana després de les festes de maig i del seguit de diades i actes que hem tingut, a més és la primera vegada que podem dur no dos, sinó tres castells de set a Vic. Ara toca un parell de setmanes sense diades per encarar les cites del mes de juny.

 

5d7vic  4d7pvic  4d7vic

 


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Una resposta a «A Vic, hi fem una diada de…Maig!»

  1. […] Entrada compartida per Castellers de Badalona […]

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *