Vic, un desplaçament micaco car de veure

Aquest diumenge vinent els Castellers de Badalona, no afluixem després de l’intens mes de maig i fem un desplaçament d’allò més atractiu, sobretot per les colles amb qui hi actuem: els locals, els Sagals d’Osona i els Bordegassos de Vilanova.

 

Malgrat actuar força vegades a Osona (Manlleu, Sant Hipòlit de Voltregà, l’Esquirol, Centelles…) on gairebé sempre hem dut els dos castells de set bàsics. Només hi ha dos precedents a la capital d’Osona. La primera visita data d’un llunyà i fatídic mes de juny del 2004, actuant a les festes de Sant Pere al mateix carrer Sant Pere. On després d’un quatre de sis amb el pilar, el tres de set, tan sols va quedar en carregat. En la mateixa diada els Sagals només van carregar la torre de set, deixant inacabada la diada, per manca d’ambulància i sota una calor insuportable amb pràcticament ningú de públic.

 

No vam tornar a Vic fins al cap de vuit anys!! Al juny del 2012 a la diada del local dels Sagals al barri de l’Horta Vermella. En aquella ocasió hi vam descarregar el quatre de set, més la torre de sis i el quatre de sis amb el pilar.

 

Després de 5 anys! Tornem a Vic, en aquesta ocasió en la recentment creada diada de les festes de primavera. Una nova i bona oportunitat per fer-hi un molt bona actuació amb dos o fins i tot tres castells de set a la capital Osonenca per primer cop.


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Una resposta a «Vic, un desplaçament micaco car de veure»

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *