D’Esplugues només coneixem Can Vidalet

Aquest diumenge, i després de dues setmanes de descans, tornem a plaça per encarar l’última part del primer tram de temporada i ho fem visitant per tercer cop en el nostre historial, Esplugues de Llobregat.

I per tercera vegada ho fem al mateix indret, a les festes del barri de Can Vidalet. Vam actuar-hi ja fa dotze anys, l’any 2005, en una diada amb només dues rondes i oferint la torre de sis i un poc habitual tres de sis per sota, més el pilar de cinc. 10 anys després hi tornàvem, amb una fatídica diada amb un quatre de sis amb el pilar i un quatre de set carregat, que ens va deixar amb pocs efectius per poder afrontar una tercera ronda.

Enguany hi tornem, a fer-hi un bon paper i descarregar els primers castells de set micacos a Esplugues. En aquesta ocasió hi actuem quatre colles: La colla local, que ens va visitar a les darreres festes de maig i que fa quinze dies no se’n van sortir ni amb el quatre de vuit, ni amb la torre de set. També a plaça hi seran dues bones colles, els Castellers del Poble Sec, que enguany han assolit els dos castells de set amb agulla i els Castellers de Sant Vicenç dels Horts, que fa dues setmanes assolien el primer tres de set amb el pilar de la temporada.IMG_0781IMG_0782


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Una resposta a «D’Esplugues només coneixem Can Vidalet»

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *