Montcada, com a casa nostra

I seguim novament amb una diada més aquest més tant calorós de juny, amb una visita, que sempre ens fa especialment contents: A casa dels nostres padrins-apadrinats. Els Castellers de Montcada i Reixac. Indret on ens tracten d’allò més bé i ens sentim com a casa.

Van ser els nostres padrins en un llunyà 1998 i a partir del 2013 van tornar a refundar la colla teula, amb nosaltres com a padrins. Malgrat tot, a Montcada hi hem actuat només recentment en dues actuacions el 2015. Per la seva festa major i diada respectivament, i a la seva diada l’any passat.

Sempre hi hem portat castells de set, amb tres castells de set a la festa major del 2015 (3d7 4d7ac 4d7 2pd4) i un altre castell de set al novembre (3d7 4d6a 3d6a pd5). La millor diada però la vam protagonitzar a la seva diada de la colla, just quinze dies després d’assolir el nostre quatre de vuit a Torredembarra, l’any passat. Portant a casa seva de nou tres castells de set amb el 5d7 4d7a 4d7 i pd5 assolint la millor diada feta en aquesta població per la colla.

Enguany hi tornem, en aquesta ocasió per les festes de Sant Joan del barri de Can Joan, al costat dels altres veïns: Els Castellers de Santa Coloma.

 


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Una resposta a «Montcada, com a casa nostra»

  1. […] Entrada compartida per Castellers de Badalona […]

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *