Toc d’inici a les festes de maig!!!

Arriba el maig, una de les dates més esperades per la colla micaco, on gairebé durant quinze dies, serà un no parar d’actuacions i activitats per gaudir de les festes de maig 2013, on la colla fa 15 anys!!!!

Donem el tret de sortida aquest mateix dimecres dia 1 de maig participant a l’acte organitzat per la comissió de festes, anomenat Sigues la festa!!!. on petits i grans podran ser geganters, diables, bastoners etc… però sobretot castellers per un dia.

L’acte serà de 11h a 14h del migdia a la rambla de Badalona (Devant del monument de Roca i Pi), on castellers tindrem una paradeta, farem tallers i a les 13h farem un pilar (veniu vestits de castellers!!)

Divendres dia 3 de maig farem el tradicional pilar al pregó per posar el mocador al sant. Serà a els 19h a la plaça de la vila.

Desprès del pilar del pregó anirem TOTS A L’ASSAIG. I un cop acabat l’assaig anirem a fer un pilar en un altre acte novedòs d’aquest any: La nit del Mono. Serà a les 23:30h a la plaça de la Vila.

I diumenge dia 5 tenim una actuació a la XXXI fira d’artesania del barri de Sant Roc de Badalona. Actuem a les 12h a la plaça Roja, conjuntament amb els Salats de Súria, un bon banc de proves per la diada de festes de maig.

D’altra banda durant el dia tindrem la parada de castellers a la 51a festa del Badiu on a la tarda hi tindrem la nostra participació a les 17h fent un pilar o un castell. Al parc de Can Solei.


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Una resposta a «Toc d’inici a les festes de maig!!!»

  1. Avatar de joel

    som la millor colla castellera del mon