Primer cap de setmana de festes!!

Les festes de maig a Badalona ja son aquí, i l’activitat castellera es un no parar. Dimecres dia 1 participàvem amb dos pilars de quatre al Sigues la festa!, acte organitzat per primer cop enguany a la rambla de Badalona.

Divendres 3 ens tocava fer-hi el pilar de quatre  al seguici del pregó, per posar-hi el mocador a Sant Anastasi. I a la nit partipàvem també en una altre novetat: aixecàvem un pilar de quatre caminat a la plaça de la vila de matinada en la Nit del Mono, altrament dit correbars.

I per acabar aquest primer intens cap de setmana festiu, diumenge actuàvem a la XXXI festa de l’artesania del barri de Sant Roc amb els Salats de Súria.

Una diada que ens servia per fer castells de sis amb moltíssimes novetats als troncs dels castells. Per començar un pilar de quatre amb estrena d’enxeneta. Tot seguit un altre quatre de sis amb agulla, amb estrena del dos del pilar del mig.

En segona ronda plantàvem la segona torre de sis de l’any, castell que no fèiem des de principis de març i que també presentava novetats. En tercera ronda i veien un bon gruix de camises, ens decidim per aixecar el tres de set. Un castell amb novetats per la part de dalt, que finalment es va haver de desmontar per manca de confinaça justament per aquesta part.

Sense voler estirar més el braç finalitzem amb el primer tres de sis amb agulla de la temporada, també amb moltes novetats. Un pilar de quatre donava fi a la diada d’enguany.

Ara ens queda la Nit de Sant Anastasi i la passada del Sant, per acabar amb la diada gran de festes el proper diumenge dia 19 de maig.


Publicada

a

per

Etiquetes: