Nit de Sant Anastasi i passada del Sant

I arribem amb els actes més importants de les festes de maig: la cremada del dimoni, la passada del Sant i  diumenge dia 19 la diada castellera de per excelència.

ABANS PERÒ: RECORDEU QUE AQUEST DIJOUS DE 20 A 22H TENIM ASSAIG ESPECIAL!!!

I divendres la cercavila de la nit més mágica de Badalona. Hem quedat a les 19h a carrer Francesc Layret (devant del Teatre Principal) per iniciar la cercavila i començar com es tradicional amb el pilar de quatre caminat.

tot seguit farem cercavila pels carrers del centre on farem pilars i castells. Un cop arribats a la rambla (21h) farem un altre castell. Un cop acabat tot el seguici, anirem totes les entitats a fer un petit refrigeri a l’escola Gintajali de l’avda Martí i Pujol.

I dissabte participem de nou en la passada del Sant amb una mica de novetats enguany. Ens concentrarem a les 18:30h al c/ de Sant Anastasi per aixecar dos pilars de quatre en l’inici de cercavila del la passada. Desprès anirem fins al carrer del Carme cantonada amb el c/ Canonge Baranera a rebre els Sant amb un altre pilar (19:30h) . A partir d’aqui ens afegim al seguici fent diversos pilars, desprès tindrem un petit refrigeri a la rectoría de l’esglèsia per a les entitats.

Som-hi micacos que hem de fer unes bones festes!!!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: