I els micacos fem 15 anys!!!!

Ja arriben els actes del nostre 15è aniversari. Per començar el Casteller Honorífic 2013, serà l’Antonio Guillén, gerent de la fàbrica Anís del Mono! Ens acompañarà en la nostra diada del proper 19 de maig on a les 11:30h li entregarem la camisa per aquesta distinció. Segons les seves paraules: “No sé com agrair-vos l’honor que m’adjudiqueu en triar-me Casteller Honorífic 2013. No sé si seré mereixedor d’aquesta distinció. No us càpiga el menor dubta que per a mi serà un plaer i honor acceptar aquesta distinció i participar en els esdeveniments que tingueu preparats el dia 19 de maig, moltes gràcies“.
 
A més , el proper 19 de maig serà un dia molt especial, el dia on la colla celebra el seus 15 anys d’història en el món casteller.
 
El dia començarà a les 8h del matí on es faran les tradicionals matinades pel carrers del barri de bufalà de Badalona.
 
A les 11h sortirem des del local en cercavila cap a la Plaça de la Vila.
 
A les 11:30h es presentarà el Casteller Honorífic 2013.
 
A les 12h donarem el tret de sortida a la diada castellera amb Minyons de Terrassa, Capgrossos de Mataró i nosaltres, Castellers de Badalona.
 
Al finalitzar l’actuació anirem al nostre local per dinar i celebrar els nostres 15 anys. Us esperem a tots i a totes per fer grans castells!!

Publicada

a

per

Etiquetes: