Bona diada pel 15è aniversari!!!

Amb una plaça de la vila plena a vessar, la diada no ha deixat pas indeferent a ningú i més encara al costat de dues colles de gamma extra: Minyons de Terrassa i Capgrossos de Mataró i amb l’incondicional ajuda del Club de Rugby Badalona a les pinyes micacos de l’assaig de divendres i a plaça el diumenge. Moltes gràcies!!!

Pels Castellers de Badalona era a més encara més espcial per cel.lebrar 15 anys de la nostra presentació ofiacila al món casteller. Tot un dia amb matinades, cercavila,l’elecció de Sr. Antonio Guillém, gerent de l’empresa Anís de Mono coma casteller honorífic 2013 i…amb inici de diada amb sorpresa.

La presentació del nou bus personalitzat micaco que portará d’ara endevant a la nostra colla. Tot seguit el pilars caminats dona a una diada àgil, vistosa i amb bons castells.

Pels micacos va servir per estrenar la gamma alta de set. De sortida un nerviós tres de set, el quart de l’any. Amb tot, en segona ronda es va apostar pel mateix castell, però amb agulla. Era el primer de l’any i canvis respecta a de l’any passat. Millor que el tres de set bàsics, nomes va perillar al descens de l’agulla, que sortir un pèl bellugadissa.

Amb el primer èxit de l’any al sac, no ens vam voler arronsar i entercera ronda plantàvem també el primer quatre de set amb agulla, amb alguna estrena també. I que malgrat l’obertura del castell, es defensà prou bé i assolir juntament amb el primer vano de cinc de l’any, una més que meritòria diada per festes de maig. Concretament la tercera millor actuació feta per festes de maig durant els 15 anys.

Assolint la millor diada pel maig de moment, ens dona ales per seguir treballant per tal d’aconseguir aviat reptes superiors.

MOLTES FELICITATS MICACOS PER LA GRAN DIADA DEL NOSTRE ANIVERSARI!!!!!!QUE NINGÚ EN PARI!!!!

Autocar personalitazat 3d7 maig 3d7a a rugby badalona donant un cop de mà vano de 5 sara


Publicada

a

per

Etiquetes: