Més actes del 15 àniversari el proper cap de setmana!!

Aquest cap de setmana tenim doble cita amb poca activitat pròpiament castellera.

Dissabte dia 1 al matí (10h) el Museu de Badalona acollirà  la primera edició de la Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller, que en aquesta ocasió se centrarà en “La obtenció de recursos”. La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya organitza aquesta jornada amb la intenció que esdevingui una convocatòria anual de referència, tal i com ja passa amb la Jornada de Prevenció de Lesions, però en l’àmbit de la gestió de les colles: aspectes econòmics, legals o organitzatius.

Aquesta primera edició tindrà com un dels plats forts la presentació davant les colles dels resultats de l’estudi sobre la gestió de les colles desenvolupat l’any passat per la URV, a càrrec del doctor Jaume Gené. A més, hi haurà una conferència sobre com buscar empreses col·laboradores i una taula rodona en què diverses colles exposaran bones pràctiques que han dut a terme, com ara processos de micromecenatge, patrocini en espècies, bona gestió de la venda de merxandatge propi, etc

D’altra banda el proper diumenge 2 de juny farem, durant tot el dia, 15 pilars a 15 llocs emblemàtics de Badalona: Ca l’Arnús, Santa Maria, Roca i Pi, Anís del Mono, Pont del Petroli… entre d’altres. També serà un dia molt especial perque estrenarem el nostre nou autocar personalitzat per passejar-lo per tota la ciutat. Quedem a les 10h al nostre local Can Peixau (c/osca) per sortir. Us recomenem que porteu menjar, ja que al migdia farem un descans per fer un dinar de carmanyola i també heu de portar banyador i tovallola!! No us el podeu perdre!!

 Aquí teniu el recorregut amb horaris aproximats!!!

10h C/Osca (lateral de l’autopista d’on surt els autocars)

10:30h Pavelló Olímpic

11h L’escorxador

11.30h turó del caritg

12h Fábrica d’Anís del Mono

12:30h Les 3 xemeneies (final Avda Maresme)

13h Museu de Badalona

13:30 Ermita de Sant Onofre

14h Monestir de Sant Jeroni de la Murtra (dinar de carmanyola)

16h Parc de Car l’Arnús (torre del rellotge)

16:30h Pantalà (Pont del petroli)

17h Esglèsia de Sant Josep

17:30 Dalt de la Vila-Esglèsia de Sta Maria

18h plaça de la Vila

18:30 Monument de Roca i Pi

19h platja de Badalona

 

a les 10h al lo

cal dels Castellers de Badalona

 

http://www.cccc.cat/continguts/noticies/primera-jornada-gestio-13_5401_46


Publicada

a

per

Etiquetes: