Diada indoor a Vilafranca

Amb moltes ganes, els Castellers de Badalona actuàvem diumenge passat per primer cop a la vila de Vilafranca. Malgrat el mal temps del cap de setmana, la diada es va fer dintre del local dels Xicots.

Així doncs, més d’un centenar de micacos ens arribem a la diada d’inici dels locals, amb l’objectiu de fer-hi tres castells de set. De sortida alçàvem el tres de set, que surtí

una mica remenat i no gaire bé de mides, fet que ens fa treballar més del compte.

La idea era fer el tres de set amb agulla en segona ronda, pero tal i com havia anat el tres de set bàsic, ens decidim per fer el quatre de set. Castell que no puja molt be de mides i l’acabem desmontant per indecisió de la canalla. El repetim en ronda de repetició i aquest com l’aconseguim descarregar. El segon de l’any.

Finalment en tercera ronda decidim aparcar la gamma alta de set, per fer un tranquil quatre de sis amb agulla, per seguir rodant el castell amb un pis mes de cara les properes diades.

La cirereta de la diada l’assolim a la ronda de pilars, descarregant el primer pilar de cinc d’enguany.

Propera cita diumenge vinent a Badalona, al barri de Sant Roc, per encarar les festes de maig amb castells de gamma alta de set..


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

2 respostes a «Diada indoor a Vilafranca»

 1. Avatar de marina
  marina

  1a sortida amb a colla, ens ho em passat molt bé. Gracies a tots.

  1. Avatar de Dmo
   Dmo

   tot desitjant que sigui la primera de moltes!!!