Un altre 7 al sarró!

Aquest passat diumenge actuàvem a la Festa Major del Barri de la Trinitat Vella, convidats per la Jove de Barcelona. La diada o “plantada” ja havia estat notícia dies abans, així que tocava fer un bon paper!

En arribar a plaça, una nova sorpresa. La plaça era plena d’arbres i l’havien guarnit tant que l’únic espai per actuar era el de l’escenari… Però unes tisores, unes quantes garlandes a terra i tot llest per començar la nostra primera visita al barri!

Després d’un pilar de 4 d’entrada, comencem la primera ronda amb un 4de6 amb agulla que, tot i alguna petita sacsejada, hem descarregat sense problemes.

Al ser dues colles, la cosa anava molt ràpida i sense adonar-nos ja teníem al davant el repte de la jornada, el 3de7! Amb algun canvi d’ultimíssima hora comencem el castell que puja una mica tremolós però en un tres i no res ja està carregat. A la baixada toca treballar una mica més (i als terços allargar una mica els braços), però sense patir descarreguem un nou castell de 7! I ja en van tants com pisos tenen aquests castells: 7.

Pràcticament sense descans després del tercer castell de la Jove de Barcelona ens toca fer el 3de6 amb agulla. Després de desmuntar un primer intent perquè la canalla no ho veia clar, el segon puja ràpid i ferm, i en un pim-pam el descarreguem.

Per acabar, fem 2Pde4 alineats amb els de la Jove (som molt ordenats nosaltres) i posem punt i final! Bé… el punt i final va ser, com no, amb la panxa ben plena després d’un bon pica-pica preparat per la comissió de festes i ballant i cantant al metro (tranquils que els vídeos no sortiran… de moment!).

 


Publicada

a

,

per

Etiquetes: