La Prèvia: Estrenem barri a Barcelona

Aquest diumenge tornem a actuar i ho fem per segon cop enguany a Barcelona. Desprès de visitar el Baix Guinardó a principis d’abril per celebrar la inauguració del local social dels Castellers de la Sagrada Família, aquesta setmana actuem al barri barceloní de Trinitat Vella per primer cop.

Aquest barri pertany al districte de Sant Andreu, on hi hem actuat un parell d’anys (2007 i 2008) a la diada de la Festa Major de Sant Andreu del Paloma, amb els Castellers de Sants, assolint un tres de set al 2007 com a millor castell. Un districte on hi té força presència la darrera colla sorgida a Barcelona, la Colla Jove de Barcelona, amb qui compartirem plaça el diumenge.

Normalment a Bacelona hi solem actuar com a mínim un parell de cops a l’any i en molts indrets, sobretot per fer-hi pilars de casaments, rodatges o congressos. A més per la proximitat amb Badalona, hi solem desplaçar força camises i en diades importants portar castells de set o de set i mig.

Castellerament parlant els barris més visitats fins al moment per la Colla Micaco son Gràcia, Horta Guinardó i la Sagrada Família. Els primers castell de set fets a Barcelona van ser a la diada dels graciens al 2002 amb 3d7 4d7 i 4d7ac. El castell amb agulla va ser descarregat a la mateixa diada dos anys desprès. La millor diada feta a Barcelona, va ser a l’octubre del  2009, una setmana desprès de guanyar el concurs set, assolint davant la Sagrada Família el 5d7 per primer i ùnic cop a la ciutat (de moment!), juntament amb el 4d7a, 4d7 i pd5.

Diumenge la convocatòria serà a les 11h a la Plaça Pompeu Fabra per anar-hi en metro o a les 11.45 a la Plaça de la Trinitat si aneu directes. Sigueu puntuals!


Publicada

a

,

per

Etiquetes: