Un altre castell de set a la saca!

Carallots, Micacos i els Castellers de Les Roquetes ens trobàvem a la Plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts a la hora convinguda, sota la presencia d’un solet que ja s’entreveia punyeter.

La diada, en commemoració al primer aniversari dels Carallots de Sant Vicenç, ha començat amb un petit recorregut pels carrers circumdants, acompanyats pel toc de gralles i tabals de les tres colles.

Ens plantàvem així a pocs metros de l’ajuntament per donar pas a la ronda de pilars caminats, fet que als Micacos ens ha agafat per sorpresa ja que no teníem constància d’aquest exercici. La tècnica, però, ha reaccionat amb destresa i ràpidament entràvem a plaça amb un Pde4cam agafat amb pinces, marca de la casa.

I arribava el moment de començar les rondes de castells, on els de Badalona ho fèiem en segon torn. Val a dir que, tot i patir baixes de darrera hora, motiu que ha provocat que la tècnica s’estirés dels cabells -amb tota la raó del món!-, també contàvem amb la presencia de noves incorporacions i estrenes en algunes posicions que ens ha anat d’allò més bé.

En la primera tanda, després d’un 4de7 molt i molt sofert per part de la colla local, els Castellers de Badalona hem descarregat un 4de6a sense cap mena de complicació; un d’aquells pim-pam i a pel següent. Els roquetencs han fet lo propi amb un 4de6.

En la segona ronda els Carallots han descarregat un 2de6, també sense complicacions. Els Micacos, en canvi, no hem sabut assolir el 3de7 que ens havíem proposat; embolics a baix i malentesos al pom de dalt han provocat que l’enxaneta decidís aturar la pujada a l’altura de dosos i girés cua. També els grisos s’han hagut de conformar amb un intent desmuntat de 3de6.

En la ronda de repeticions els Micacos ens hem anotat el 2de6, tot i que l’hem hagut de treballar de valent fins al final. Per la seva part, els castellers de Les Roquetes també han aconseguit descarregar el 3de6 que havien perseguit en la ronda anterior.

Ja en la darrera ronda, i després de haver efectuat els canvis oportuns a pinya i tronc, els Castellers de Badalona hem pogut finalment descarregar el 3de7, sofert des d’un principi però resolt amb perícia i resistència per part de tots els involucrats. Carallots i grisos, però, s’han quedat a les portes d’un 3de6a respectivament, que en la ronda de repeticions ambdues colles han pogut descarregar.

Acabàvem la diada amb la ronda de pilars de comiat; Vde5 els Carallots, 2Pde4 els Micacos i Pde4 els de Les Roquetes.

En acabar, i després d’un bany d’aigua que ha deixat moll a més d’un, la colla local ens ha sorprès amb un agraït pica-pica, pastís casteller inclòs.

 

3de7 a Sant Vicenç dels Horts
3de7 a Sant Vicenç dels Horts

Publicada

a

,

per

Etiquetes: