La Prèvia: Ja som padrins!!!

Aquest cap de setmana tenim una agenda molt atapeïda, amb ni mes ni menys que 3 actuacions! I començem dissabte tarda actuant en una de les plaçes força conegudes pels micacos, la plaça de la vila de Santa Coloma de Gramanet. Gràcies en part al speaker, que en les diades de la seva festa major hi hem participat.

En aquesta ocasió però, es un moment especial e històric per la nostra colla, donat que desprès de 16 anys, per fí serem padrins d’una colla castellera: els Laietans de Gramanet. La relació que tenim ala vila de Santa Coloma, bé amb la colla més antiga de la ciutat: els Castellers de Santa Coloma, a qui tenim també una bona relació i amb qui hem actuat moltes vegades.
La primera vegada que vam actuar en aquesta vila va ser al 2001, a la tradicional trobada de l’avi Porta, assolin castells de sis (4d6 2d6 3d6 pd5) i actuant al costat per primer i ùnic cop amb la ja desapareguda Colla Nova del Vendrell. Desprès hi vam tornar sis anys desprès a la festa major del 2007 (4d6a 3d6 2d6 pd4), també amb castells de sis. Més tard vam encadenar 4 anys seguits (2010-2011-2012-2013) actuant de nou a la seva festa major, amb un plaça sempre agraïda, seguint assolint castells de sis, proven el primer castell de set al 2011  (id 3d7) i aconseguint al 2012 fins ara l’ùnic castell de set i de retruc la millor diada feta per la colla a Sta Coloma (5d6 4d7 2d6 pd5).
L’endemà diumenge ens apropem de nou a la festes del Guinardó (baix Guinardo), una de les zones de Barcelona que més hem visitat i on hem fet sempre bones actuacions al costat dels amics de la vila de Gràcia. Ja al 2001 hi vam actuar, una mica més amunt al parc de la creueta del Coll, provant els primers sets en aquesta zona (2id4d7). Al 2009 hi vam actuar a la plaça Eivïssa, assolint els dos castells de set bàsics i fent un id de 4d7a. I ja l’any pasast vam assolir tres castells de set en aquest barri (id3d7 3d7 3d7a 4d7 pd5).
A la tarda tenim una actuació de congrès, actuant per primer cop als jardins del palau del Parc de Pedralbes, un lloc molt emblemàtic de Barcelona.

Publicada

a

,

per

Etiquetes: