Tarragona i Torredembarra: Un cap de setmana complet!!!

Aquest proper cap de setmana tenim unes de les cites més importants de l’any amb la nostra tercera participació al concurs de colles de 7, on tan bon paper vam poder fer fa dos anys. Enguany els objectius son més modestos però igual d’importants, i per això cal L’AJUDA DE TOTHOM!!!

DIVENDRES DIA 30 DE SETEMBRE (20-23H) ASSAIG ESPECIAL CONCURS 7!!!!!!!

Dissabte dia 1 d’octubre. Actuem a les 18h a Tarragona a la plaça dels Sedassos (Casc antic de Tarragona) a la diada blava dels Xiquets del Serrallo i amb els Margeners de Guissona. Sortim del museu a les 15:30h. Desprès de l’actuació ens conviden a sopar entrepans. Recordeu que l’autocar no torna a Badalona i que tenim dues opcions per dormir:

1- Dormir amb màrfega (esterilla) i sacs de dormir al local de la Colla Jove de Tarragona i l’endemà ens porta l’autocar cap a Torredembarra (l’esmorçar va a càrrec de cadascú).

2- Dormir en un hotel d’Altafulla per 22€ per persona (Allotjament i esmorçar). 

Cal apuntar-se a les llistes!!!!!

Diumenge dia 2 d’octubre. Actuem a Torredembarra a la plaça de la vall del castell. A les 10:30h comença el Concurs. Un autocar agafarà la gent que s’ha quedat a dormir a Tarragona i Altafulla.

Però des de Badalona surt un autocar diumenge a les 7:45h des de el museu(puntualitat!!). Desprès del concurs la colla convida a dinar pollastre a l’ast.

RECORDEU!!! animeu a amics/es, cosins/es, parents, coneguts, familiars, avis/es, veins, antics castellers/es a venir al Concurs 7!!! i tindrà dret a una samarreta+dinar el diumenge amb tots nosaltres!!!!!

Cartell de Tarragona i Concurs7


Publicada

a

per

Etiquetes: