Per fi torna la gamma alta de set

Aquest cap de setmana es presentava un cap de setmana molt complet amb dues actuacions importants per tal de seguir recuperant sensacions perdudes: tornar a fer castells de set i mig.

Dissabte ens presentàvem a la plaça dels Sedassos de Tarragona per actuar a la diada blava dels Xiquets del Serrallo. Mancats de canalla i una mica de gent, enllestim la diada amb el tres i quatre de sis, més aquest ùltim també amb agulla. On estrenem enxeneta a tots tres castells i que no suposàvem cap entrebanc per la colla.

En canvi, l’endemà particàvem per tercera vegada en la nostra història en la 8a edició del Concurs7 vila de Torrdembarra, un inmillorable marc que tans bons records ens vam endú fa dos anys. Enguany també hi voliem fer un bon paper. Desprès del llarguíssim pilar de quatre caminat, obrim la ronda de castells amb el setè tres de set de la temporada que enllestim sense massa problemes.

En segona ronda venia el moment important, amb l’aposta del quatre de set amb agulla. Castell que no intentàvem des de el maig de l’any passat i que no descarregàvem des de la diada de novembre del 2009. Aquest cop el castell pujà decidit, i amb bona mida l’arribem a descarregar  amb relativa facilitat per primer cop enguany. Amb l’eufòria a flor de pell, en tercera ronda ens decidim pel tres de set amb agulla. I per segona vegada en la nostra història el descarreguem també amb molts pocs problemes. Una diada impecacble que lavam voler arrodonir amb un nou pilar cinc, amb una alineació totalment diferent del fet aquest any. Un pilar més lleuger, amb presència femenina al nivell de terços, el castell cedeix un cop carregat.

Una llàstima que no treu la gran feina feta aassaig i els resultats obtinguts amb la setena posició a l’edició d’enguany del Concurs 7. Ara a seguir treballant pel final de temporada i poder assolir també el cinc de set. 

MOLTES FELICITAS COLLA MICACO!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: