A Tiana seguim amb els castells de set

Aquest diumenge teníem la darrera gran cita del mes de setembre a la festa major de Tiana, i que significava la desena vegada que hi actuàvem consecutivament.

Ens presentàvem amb ganes de fer-hi la millor actuació d’enguany amb la clàssica de set. Dos pilars de quatre de dol, en memòria del Ramon Rovira, ha donat pas a la diada pròpiament dita. Sortim de quatre de set que tan bones sensacions ens esta donant darrerament, fins al punt de posar-li aviat una agulla al mig. En canvi i contra tot pronòstic se’ns obre massa per una dels rengles, possiblement per la durada del castell i el tenim que defensar amb carn i ungles.

Tot seguit ataquem el tres de set i que a diferència que el quatre, l’assolim amb més rapidesa i serenor, malgrat haver-li de fer a última hora un canvi al pis de quarts. Un dos de sis que no ha acabat de trobar còmode sobre la pinya, ens decidim per afrontar per segon cop enguany l’anhelat pilar de cinc.

En aquesta ocasió i malgrat carregar-se sense gaires complicacions, el pilar a la sortida de l’enxaneta, es cargolar i fa llenya. Una llàstima, donat que no ens permet posar la cirereta a una molt bona diada. Compartíem plaça amb els Capgrossos de Mataró que assolien el cinc de set, el quatre de vuit i el dos de set.

Ara queden dues setmanes per treballar intensament els castells de set i mig i ser molta gent en les dues properes actuacions a Tarragona i Torredembarra….

S’APROPA UN GRAN CAP DE SETMANA… DIADA DEL SERRALLO I EL CONCURS 7,

 1 I 2 D’OCTUBRE T’HO PERDRAS?!!?!!?!!


Publicada

a

per

Etiquetes: