La Prèvia: Collbató… segona part!

Després d’aquest dies tant intensos, la màquina micaco no para i ja aquest proper cap de setmana tornem a tenir actuació, alçant castells per segon cop en la nostra història a la població de Collbató (abans ho havíem fet al 2010).
Durant molts anys, després de la diada de l’11 de setembre, finalitzàvem l’intens primers quinze dies de setembre amb la festa major de Tiana. Un diada important que en els darrers anys malauradament s’ha deixat de fer i que cal suplir per altres compromisos.
En aquesta ocasió tornem a la Festa Major de Sant Corneli de Collbató, el municipi més al nord de la comarca del Baix Llobregat. Fa quatre anys vam fer-hi castells de sis, amb la torre de sis com a millor castell i esperem que en aquesta ocasió no haguem de perdre cap casteller (tranquils que no estava desaparegut, que estava de parranda!), ni que haguem d’esperar una hora a l’ambulància!
La diada la farem a les 12h a la plaça de l’Era amb el Castellers d’Esparreguera, que enguany estan fent la seva millor temporada, amb la torre de set carregada i la participació per primer cop al concurs de castells. I en aquesta ocasió tindrem una tercera colla, uns vells coneguts per nosaltres com són els Castellers de la Sagrada Família, que a les portes de la Mercè volen oferir bons castells, en una temporada que han assolit els tres de set per sota i el set de set com a millors castells
Els autocars sortiran del mercadona a les 10:30h

Publicada

a

,

per

Etiquetes: