Un nou castell de 7 tot cantant el Virolai

Els micacos venim amb molt de mono casteller acumulat de les vacances. Tant que ni després de la Diada Nacional parem! El dia després assaig i el diumenge de nou actació! Aquest cop ens vam desplaçar fins a Collbató per actuar a la falda de Montserrat.

Després de baixar de l’autocar, i d’una passejada rápida pels encants (tot i que per molts micacos va acabar en una compra rápida), vam arribar a la Plaça de l’Era, on ens trobàvem amb les dues colles amb qui actuàvem: els Castellers d’Esparreguera i els Castellers de la Sagrada Familia.

Com de costum, el Pilar de 4 d’entrada va servir per obrir la nostra actuació. En primera ronda va arribar el 3de7 micaco, que va presentar unes molt bones mides i el vam descarregar quasi de postal! I més encara amb l’estampa que teníem darrere!

Tot i que en un principi es volia acompanyar el 3 amb el 4de7 i fer així els dos castells de 7 bàsics, baixes de darrera hora van fer descartar-lo (i mira que sempre us diem que si no veniu al final aviseu…), decantant-nos per castells de 6 i mig per seguir rodant novetats i fer força estrenes que hi havia preparades.

El 4de6 amb agulla va ser l’escollit per la segona ronda, mentre que el 3de6a ho va ser en tercera. Tots dos amb força canvis i estrenes a tronc i a canalla. I tot i això van anar la mar de bé tots dos!! La única diferencia (a banda del nombre de rengles) és que en el segon vam acabar ben remullats, doncs quan el començàvem a fer va començar a caure una lleugera pluja que es va fer més intensa a mesura que el castell pujava. Què més volem, castells a la falda de Montserrat i a sobre ben fresquets!

I per tancar la diada i una setmana ben intensa, un nou Pilar de 4 i cap a l’autocar. Aquest cop la visita a Collbató va ser força més plàcida que l’anterior, amb l’ambulància a lloc a la seva hora i sense “perdre” cap casteller (tot i que alguns quasi es queden a Collbató per seguir a qui no tocava!).

Teniu més fotografíes i tots els vídeos penjats a l’apartat Multimèdia!


Publicada

a

,

per

Etiquetes: