EnSETSETem Front Marítim

Aquest dissabte passat varem actuar a les festes del barri de Front Marítim, a Badalona, acompanyats pels Castellers de Sagrada Família.

Si l’any passat varem assolir l’objectiu de ‘enSETar’ la plaça, descarregant els primers tres castells de set en aquest barri, enguany ens hi presentàvem decidits a ‘enSETSETar-la’ amb la intenció d’aixecar el 7d7, un castell que ja varem descarregar per primera vegada aquesta temporada per les Festes de Maig.

Així a primera hora de la tarda, embafats per la xafogor d’estiu però agraint l’ombra que ens obsequiaven els pisos del voltant, un bon nombre de camises micacos i verdes s’anava congregant en el punt de trobada.

La Colla va començar la seva actuació amb el tradicional Pilar de 4 d’entrada per, seguidament, obrir la ronda d’actuacions amb un 4d7 ben estable que no va donar senyals de complicació, tot hi presentar canvis en algunes posicions del tronc.

En segona ronda portàvem el plat fort de la diada, el 7d7. El castell va mantenir les mides durant tota la pujada, però va allargar-se en el moment de l’aleta i la demora va començar a passar factura als pisos inferiors, provocant que l’estructura comencés a ressentir-se’n. Però els ànims i les ganes hi eren i, amb esforç, varem saber defensar-lo i aguantar-lo fins al final, per alegria i emoció de tots nosaltres.

Varem aconseguir assolir el repte, però varem entrebancar-nos amb el 3d7 en la darrera ronda. Tot i ser un castell a priori fàcil per la colla, el primer intent va pujar molt tancat de mides i va haver de desmuntar-se amb els dosos ja col·locats. El segon intent, millor de mides, va anar perdent-les conforme s’hi anaven sumant pisos i va decidir-se tirar-lo avall en el moment de situar-se el pom de dalt.

Tot i l’entrebancada, ens varem permetre el gust d’acabar l’actuació amb una nova alineació del Pilar de 5, que va executar-se a la perfecció.

Ara ens espera la recta final amb una de les diades més emblemàtiques i esperades per a tots nosaltres, la Festa Major de premià de Mar, una vila que ens la sentim com si fos casa nostra i on, enguany, volem portar-hi la millor actuació del que va de temporada amb el 4d7a, el 7d7 i el 5d7.

De manera que ànims, Micacos, i recordeu que, a l’estiu, tota cuca viu!

Ens veiem a assaig.


Publicado

en

,

por

Etiquetas: