A Premià només ens falta un 7

Aquest proper diumenge 12 de juliol tenim una de les cites més importants de la temporada, una diada clau i un clàssic pels Micacos de Badalona: la festa major de Premià de Mar.

Tenim molt lligam amb aquesta vila i la seva plaça, on sempre hem intentat dur-hi els millors castells i on de vegades hem sortit airosos i d’altres no tant. Hi hem descarregat tots els nostres màxims castells fins ara (4d7a, 3d7a, 5d7 i fins tot la nostra primera Torre de Set). En canvi, hi ha un castell inèdit pels micacos en la festa major premiarenca: el 7d7.

Al 1998 vam fer-hi el primer intent de castell del nostre historial, i al 2000 varem descarregar el primer castell de set en aquesta plaça, el 3d7. Al 2001 portarem el 4d7 i al 2003 varem aixecar el primer castell de set de gama alta, el 4d7a, a més de dos pilars de cinc simultanis (un d’ells carregat).El 2012 va ser l’any del primer 5d7 i de la Torre de Set, convertint-se en la millor diada feta en aquesta plaça i la primera vegada que dúiem tres castells de set de gamma alta, fita que repetiríem el 2014, amb l’estrena del 3d7a.

Una vegada més hi tornem anar compartint plaça amb els Capgrossos de Mataró que, tot i no arribar en l’estat de forma dels darrers anys, de ben segur ens oferiran grans castells.


Publicada

a

,

per

Etiquetes: