La Prèvia: Front Marítim una diada en creixement

Aquest dissabte tornem a actuar, i per vuitena vegada consecutiva, en una diada força consolidada en els darrers anys, com és una diada de tarda al barri marítim de Badalona.
En aquesta època de l’any on la calor apreta, que millor que actuar a vora la platja en una agradable tarda dissabte, una diada que ens serveix darrerament de prèvia a la gran cita de la festa major de Premià.
Una diada que sempre hem intentat portar-hi alguna colla, sobretot colles de l’interior perquè puguin gaudir d’un dia de platja, a excepció dels anys 2010 i 2012 que vam actuar-hi sols.
Són d’aquelles diada que comencen pel barri i ciutat alçant castells de sis, amb la torre de sis (2010 i 2012), el pilar de cinc (2008, 2010 i 2015) o un inusual tres de sis per sota (2011) com a màximes fites. Però en el darrers anys s’intentava poder dur-hi castells de set, per la bona sintonia amb aquesta diada. No va ser fins l’any passat que vam enSETar aquesta diada, no amb un castell de set, sino 3!!! (4d7 4d7a 3d7 pd5), donant així un plus en aquesta actuació que esperem seguir mantenint enguany.
En aquesta ocasió la cita serà a les 18h a la plaça del Vaixell Ma. Assumpta acompanyats dels dels companys de la Sagrada Família, que enguany estan fent un molt bona temporada amb la torre de set, set de set i tres de set per sota com a millor castells fins ara.

Publicada

a

,

per

Etiquetes: