Baetulons anem a la conquesta de Tarraco

El proper dissabte dia 6 d’octubre, els Castellers de Badalona participarem per primer cop en la XXIV edició del Concurs de Castells de Tarragona, un magnífic esdeveniment que ens agradaria compartir amb vosaltres.

Per aquest motiu, ens complau convidar-te i convidar també a aquelles persones aliens a la colla a venir a donar-nos un cop de mà al concurs de l’edició de dissabte. Els interessats a venir amb nosaltres que es posin en contacte per mail: junta@castellersdebadalona.cat

Si veniu amb nosaltres teniu dret a dinar gratuït al nostre local el dissabte al migdia, el viatge amb autocar a Tarragona i una samarreta.

El dinar serà a les 12h al nostre local (c/ Font i escolà, 42), els autocars sortiran a les 13:30h al costat del nostre local d’assaig (al lateral de l’autopista), on hi ha el supermercat Mercadona (c/ Osca) i el concurs començara a les 16:30h a la plaça de braus de Tarragona. Un cop finalitzat el Concurs (al voltant de les 21h del vespre) els autocars tornaran cap a Badalona.

Estem convocats a les 15:15h a la avda Vidal i Barraquer de Tarragona (Parc Smart Tabacalera) per fer cercavila i entrar tota la colla conjuntament.

D’altra banda us convidem també als assajos especials que farem de cara a la cita del concurs, per si ens podeu donar també un cop de mà:
Divendres dies 28 i 5 d’octubre de 20h a 23h
Dimarts dia 2 d’octubre de 20 a 22h

http://www.youtube.com/watch?v=fVxKY7b36TE

BAETULONS ANEM A LA CONQUESTA DE TÀRRACO!!!


Publicada

a

per

Etiquetes: