Sense fortuna a Molins de Rei

Aquest diumenge actuàvem a la festa major de Molins de Rei, amb el propòsit de seguir rondant castells de cara al concurs de Tarragona. Fer-hi tres castells de set, era el pla previst, en canvi un seguit d’entrebancs, fa que marxem de plaça amb nomès un castell de set.

Desprès de dos pilars de quatre d’entrada, encarem en primera ronda el quatre de set. Amb l’estrena d’un aixecador, l’alçem un pèl deformat i lent d’execució. Un cop gairebé tot a dalt, el castell es començar a derformar totalment, i abans de fer perillar més l’estrucutura, el manem desmontar.

Per tal de calmar una mica els nervis, aparquem el quatre i apostem pel tres de set en ronda de repetició. Aquest cop, i malgrat un petit tremolí, el descarreguem sense complicacions. Tot seguit, encarem de nou el quatre de set. Aquest cop amb millors mides, en canvi el castell l’hem de desmontar per complicacions a la part de dalt a l’hora de fer al travessada de l’enxanenta.

Amb dos castells desmontats, decidim acabar amb un quatre de sis amb agulla, que desafortunadament, també l’hem de patir massa per la part de dalt i es descarrega de manera poc ortodoxa per tal de no caure.

Amb un mal dia i dos castells demontats, decidim no accedir a una tercera ronda, per tal de no allargar més la diada i pensar més de cara a la propera cita. Amb un pilar de quatre donem per acabada la diada.

MICACOS TENIM MOLTA FEINA A FER AQUESTA SETMANA!!

BAETULONS ANEM A LA CONQUESTA DE TARRACO!!!!!  


Publicada

a

per

Etiquetes: