Sensació agredolça a Tarragona

Els Castellers de Badalona hem participat per primer cop aquest cap de setmana en l’edició nº24 del Concurs de Castells de Tarragona.

Una cita i experiència inolvidable que ens ha deixat sort a mitges. Amb un comboi de duescentes persones a plaça, els  micacos ens plantegàvem fer-hi la millor actuació de la nostra història, malgrat les baixes patides la darrera setmana.

Sense embuts i amb un treball molt digne en els ùltims assajos, encetàvem la diada apostant per primer cop en la nostra història amb el set de set. Un castell que pujà prou bé, malgrat patir alguna deformació però que un cop tot dalt, la canalla s’ens fa enrere. Una llàstima.

Per tal de calmar nervis i redreçar una mica la diada, tot seguit fem un senzill tres de set, que no comportà gaires problemes. I sant tornem-hi, però aquest cop apostant pel nostre màxim castell: la torre de set.

Amb algun canvi en la darrera setmana, aixequem la torre de set sense compasió, i malgrat patir una mica a la sortida de la canalla, descarreguem per segona vegada en la nostra història la pubilla dels castells. Tota una desmostració de colla, que comença a fer-se gran.

Descartat de nou el set de set per arrossegà més baixes, decidim tancar la diada amb un cinc de set. Un castell alçat de manera impecable, però que un cop tot dalt i de manera inexplicable, l’enxaneta s’ens fa enrere. De nou la mala sort ens acompanya.

Sense forçar més la maquinària, decidim tancar la nostra participació amb un altre castell senzill, com es el quatre de set. Amb tot  volíem arrodonir una diada amb un vano de cinc, que malauradament el pilar del mig s’ens resisteix.

Acabem el la nostra participació en una digne 26a posició. Els castells i son, hem fet un gran treball. Nomes falta una mica més de fortuna en aquest darrer tram de temporada i segur que aconseguirem superar-nos de nou.

PROXIMA PARA: 21 D’OCTUBRE DIADA DE TARDOR A POMAR

HI SUMEN????


Publicada

a

per

Etiquetes: