Assajos durant l’estiu

Un cop acabat el primer tram de temporada amb la darrera actuació, habitualment fèiem un petit periode de “vacances castelleres”, sense assajos i actuacions.

Enguany però, i per primer cop seguirem fent assajos tots els dimarts i divendres de 20h a 22h, per tots aquells que encara tinguin “mono de castells” i no marxin de vacances.

Us recordem que la propera actuació serà a la tarda del 14 d’agost a la festa major de Badalona. I recordeu que tenim un mes de setembre ple d’actuacions!!!!

Diumenge dia 1 de Setembre. Festa major de Sta Coloma de Gramanet. A les 12h a la plaça de la Vila amb Castellers de Terrassa i Castellers de Sta Coloma.

 Dissabte dia 7 de setembre. Festa major de Sant Adrià de Besòs. A les 12h a la plaça de la Vila amb Castellers de Sant Adrià.

Diumenge dia 8 de setembre. Festival Kinetic Art de Corbera de Llobregat. A les 12h al poliesportiu de Corbera amb Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

Dimecres dia 11 de setembre. Diada de Catalunya. A les 12h a la plaça de la Plana amb Castellers de la Vila de Gràcia i Castellers de Sant Cugat.

Diumenge dia 29 de setembre. Diada de tardor a Badalona. A les 12h a dalt de la Vila amb Marrecs de Salt i Minyons de l’Arboç.

3d8 fins a quints

 


Publicada

a

per

Etiquetes: