Festa major d’agost 2013

Un cop més tenim aquí la festa major d’agost, organitzada per la comissió de festes de Badalona, on hi hem de col.laborar tots. Recordeu que fins al moment hem continuat fent assajos de castells a la fresca de 20h a 22h a la rambla de Badalona, devant de Roca i Pi.

I el proper dimecres dia 14 d’agost participem amb el seguici popular de la festa major d’agost. Quedem a les 19:30h a la plaça de la vila i durant el recorregut farem diversos pilars o castells. NO HI FALTIS SI ESTAS PER BADALONA!!!

I recordeu que a partir del dimarts dia 20 d’agost tornen els assajos a CAN PEIXAU!!!!

Properes diades:

Diumenge dia 1 de Setembre. Festa major de Sta Coloma de Gramanet. A les 12h a la plaça de la Vila amb Castellers de Terrassa i Castellers de Sta Coloma.

 Dissabte dia 7 de setembre. Festa major de Sant Adrià de Besòs. A les 12h a la plaça de la Vila amb Castellers de Sant Adrià.

Diumenge dia 8 de setembre. Festival Kinetic Art de Corbera de Llobregat. A les 12h al poliesportiu de Corbera amb Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

Dimecres dia 11 de setembre. Diada de Catalunya. A les 12h a la plaça de la Plana amb Castellers de la Vila de Gràcia i Castellers de Sant Cugat.

Diumenge dia 29 de setembre. Diada de tardor a Badalona. A les 12h a dalt de la Vila amb Marrecs de Salt i Minyons de l’Arboç.

fm agost 2013 programa festa major agost 2013


Publicada

a

per

Etiquetes: