Punt i apart al primer tram de temporada

Amb la festa major de Premià de Mar arribàvem al final del primer tram de la temporada. Amb l’objectiu de fer-hi la clàsica de set, amb estrenes i canvis per la part de dalt dels castells, ens arribàvem fins a la plaça de la Vila de Premià de Mar amb moltes ganes, força camises i amb moltíssima calor.

Desprès de fer-hi la entrada a plaça amb el pilar de quatre caminat, encentem ronda amb el primer castell de set del dia. El vuitè tres de set descarregat de l’any, castell de bones mides però lent d’execució, que pateix un descens força treballat pels nervis. Amb estrenes de canalla ja fetes, encarem el quatre de set en segona ronda.

Malhauradament, l’hem de desmuntar en dues ocasions. Tots dos  intents també molts lents d’execució. El primer el tirem avall, perque el tronc a nivell de segons i terços perd les mides molt d’hora, obrint-se de terços i fent perillar l’estructura. Decidim tira-lo avall amb l’entrada de dossos. A la segona temptativa, amb unes mides millors, el castell pujà ferm. En canvi, la lentitud de la canalla, torna a fer perillar el castell, i comença a aparèixer els dubtes amb la canalla. Devant la cridoria de la plaça perque la canalla pujès i un tronc ja molt castigat, es decideix tirar de nou avall.

En tercera ronda es decideix fer la torre de sis. Però per sorpresa de molts, quan la canalla ja estava al dalt, tornen a venir els dubtes i davant la indecisió i amb terços estirats, es decideix tirar a baix.

Tres pilars de quatre per finalitzar i un altre al balcó, donem per tancat el primer tram de temporada, amb un final una mica agredolç, i amb una feina encara per polir per la part de dalt, que esperem ens doni els fruits en el segon tram. Unes vacances, en quant actuacions, donat que enguany s’ha decidit no parar assajos durant l’estiu.

RECORDEU QUE ELS ASSAJOS ENCARA CONTINUEN

ELS DIMARTS I DIVENDRES DE 20H A 22H

DSC_0149 DSC_0114  


Publicada

a

per

Etiquetes: