Una festa major en record del Francesc

Diumenge a la tarda vam participar a la tradicional cercavila de festa major d’estiu. Amb força castellers de vacances la cercavila va anar precedida per un pilar de quatre en memòria del nostre amic casteller Francesc Segura, traspassat fa uns dies.

Seguidament hem tornat a fer dos pilar de quatre més durant el recorregut i al final de la cercavila, hem intentat per primer cop en la nostra història portar un castell al mes d’agost. El tres de sis va ser el castell escollit, però que es va haver de desmuntar per prudència, per la llarga durada de castell i la manca d’assaig en aquestes dates.

Ara cal pensar el propera actuació el diumenge 4 de setembre a la festa major de Sta Coloma de Gramanet.

Aquest pilar es per tú Francesc

Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Una resposta a «Una festa major en record del Francesc»

  1. Avatar de Silvia Segura Alcazar
    Silvia Segura Alcazar

    Soc la Silvia la filla de Francec Segura,us vull donar les gracies per el pilar que vau fer. Va ser molt emotiu per a tota la família. Vull aprofitar i dir, que el meu pare té tres fills, Lourdes, Carles i jo Silvia. Pels que no ho sabeu, jo també vaig ser castellera i la meva filla raquel va ser la primera anxaneta(la rake)per tothom. La gent més antiga us podrà parlar del meu pare i lo “caxondo” que era!
    Gràcies per tot!