Una diada amb la mirada al futur

El passat diumenge 21 de juny els Castellers de Badalona varem traslladar-nos fins a la Plaça Orfila de Barcelona per actuar a la Mostra Catalana de Sant Andreu de Palomar, en una diada conjunta amb Castellers de Sant Vicenç dels Horts, la Jove de Barcelona i una calufa que no hi havia manera de treure’ns de sobre.

L’equip tècnic ens va plantejar una jornada reposada però amb una clara connotació ambiciosa, doncs va servir-nos per continuar treballant un pom més lleuger i fer rodatge en algunes posicions del tronc, amb la finalitat d’alleugerar el pes de les nostres construccions de cara a futurs reptes.

Després del protocol·lari pilar d’entrada, els de la camisa micaco varem encetar la nostra ronda d’actuacions amb un tranquil 4d6 amb agulla en el que ja s’hi van deixar veure les primeres estrenes en algunes posicions del tronc.

En segona ronda els de Badalona varem optar pel 4d7, l’únic castell de set que teníem previst aixecar en aquesta jornada, però una mala posició en el pom de dalt va fer dubtar a l’enxaneta en el moment de fer les passes i es va optar per baixar el castell, apuntant-nos en aquesta ronda un intent desmuntat.

A continuació, i havent pactat amb les altres colles fer ús de la tanda de repetició en acabar les tres rondes d’actuacions, els micacos varem encarar de nou el 4d7 que, aquesta vegada sí, vam assegurar-nos de coronar-lo com Déu mana, amb fermesa i control durant tot moment.

Ja en la ronda de repeticions, i amb la camisa xopa, varem treure el nostre 5d6 alleugerat de pom, que ens va servir per afiançar les noves posicions d’altura i poder afrontar amb més seguretat la inclusió d’un pis més en les properes diades.

Pilar de 4 per acomiadar-nos del públic, la plaça i la solellada, i marxar cap a casa satisfets, amb un carro d’impressions, i amb el pensament posat sobre les immediates actuacions i els nostres propers reptes com a Colla.


Publicada

a

,

per

Etiquetes: