La Prèvia: La plaça orfila, una vella coneguda nostra

Aquest proper diumenge actuarem per tercer cop en la concorreguda plaça Orfila del barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona.
Una plaça que els micacos vam ser-hi presents durant dos anys seguits (2007 i 2008), al mes de novembre la seva festa major d’hivern de Sant Andreu. Les dues ocasions acompanyats dels Castellers de Sants.
Una diada ja molt acabada la temporada, que malgrat tot al 2007 i vam portar-hi un castell de set, el tres de set. Fent una diada amb 4 rondes amb el 4d6a  2d6, 3d6s i un pilar de 5 un tant peculiar. Doncs és una de les dues ocasions on el pilar el vam girar a banda i banda.
L’any següent la diada d’aquesta festivitat va ser menor amb tres castells de sis (3d6 4d6a 4d6 2pd4) .
Enguany hi tornem, però al mes juny, dintre la mostra de cultura popular del barri. Amb la Colla Jove de Barcelona, fent d’amfitriona i que enguany ja han assolit els dos castells de set amb agulla. I els Castellers de Sant Vicenç dels Horts, que fa poques setmanes van descarrgar-hi 3 castells de set per primer cop, assolint el seu primer 3d7a.
Casualment el mateix cartell que en la passada diada d’inici vam tenir. Ens trobem tots a les 10:30 a la parada de metro de Pompeu Fabra per anar-hi tos junts. La diada és farà a la plaça Orfila de Barcelona a les 12h. Hi la possibilitat de quedar-se a dinar per 7€ al local de la Jove de Barcelona.

 


Publicada

a

,

per

Etiquetes: