Tornen els castells de set per la Diada de Catalunya

Un altre cap de setmana amb sessió doble de castells (dissabte Badalona i diumenge Collbató) ens ha permès arribar un altre cop a una de les cites més importants de l’any, la diada de l’11 de setembre. Una actuació en que haviem dipositat esforços per portar tres castells de set, però que la baixa inesperada d’un quart aquesta setmana, ens ha obligat a descartar el cinc de set.

Tot i així, ho hem aprofitar per tornar a fer castells de set. Primer un impecable quatre de set, dels millors que recordem que amb canvis i estrenes al pis de terços, i estrena també d’enxeneta, ha quedat preciós. Tot seguit hem apostat per donar rodatge a la part de dalt del cinc de set, amb el cinquè cinc de sis de la temporada, on s’hi ha estrenat una acotxadora.

Per acabar hem afrontat el tres de set, que presentava l’estrena també d’un quart i d’una acotxadora i que s’ha pogut defensar amb força soltura. Per acabar voliem arrodonir-ho amb el primer vano de cinc de la temporada, però l’espadat de cinc nomes ha quedat en carregat.

L’endemà actuàvem per primer cop al petit poble de Collbató. Amb menys presència de camises vam aprofitar la diada per fer-hi castells de sis per seguir rodant canalla i fer-hi alguna estrena en els troncs. El quatre i tres de sis amb agulla i la torre de sis (amb estrena de segon, terç i enxeneta) van ser els castells escollits.

Diumenge vinent a Tiana tenim un altra oportunitat per seguir fent castells de set, o apostar pel cinc de set o quatre de set amb agulla.

quatre de set
quatre de set

Publicada

a

per

Etiquetes: