Dues diades per rodar i encarar l’11 de setembre

Aquest cap de setmana hem tingut sessió doble d’actuacions abans d’encarar l’important jornada del proper dissabte dia 11. Dissabte vam actuar per primer cop en la festa major del l’urbanització de la Conreria on vam poder fer el tres, el quatre i el dos de sis, més dos pilars  de quatre. Castells que ens va servir per estrenar un acotxador al tres i un enxaneta al quatre.

I diumenge dia 5 ens apropàvem per segona vegada a la festa major de Santa Coloma de Gramanet, l’ùltim cop va ser al 2007. Amb més presència de camises vam poder realitzar un lent i molt treballat tres de sis amb agulla, on s’estrenava l’acotxador. Un quatre de sis amb agulla on s’hi estrenava un terç i un segon, més la cinquena torre de sis de la temporada, a banda de dos pilars de quatre.

Diades que ens serveix per rodar tronc, canalla i pinyes de cara les dues properes cites del proper cap de setmana, amb intencions de tornar a fer castells de set.

IMPORTANT L’ASSISTENCIA DE TOTHOM ALS DOS PROPERS ASSAJOS

DISSABTE 11 DE SETEMBRE a la plaça de la Plana de Badalona, a les 12:00h amb Castellers de Barcelona i Castellers de Cornellà.

DIUMENGE DIA 12 DE SETEMBRE a Collbató a les 12:00 a la plaça de l’esglèsia, amb Castellers d’Esparreguera.

Els autocars sortiran a les 10:30h del museu

dos pilars de quatre


Publicada

a

per

Etiquetes: