Tercera diada amb tres castells de set

La diada nacional de Catalunya ens va portar a seguir millorant registres amb els castells de set, a més tots ells amb estrenes.

Tenir a la butxaca en aquestes alçades temporada 15 castells de set, és un bon registre. Realment uns castells que és començen a quedar petits, així doncs ja ens toca donar un pas més!!!

Vam atacar a la primera de canto el quatre de set amb agulla on teniem la reestrena desprès de molt de temps d’un segon (El Txoni) d’un terç (Bartolí) i d’una quarta (Vanessa), a banda d’estrenar una nova acotxadora (l’Aina).

Vam seguir amb un cada vegada més lleuger quatre de set, que vam haver de desmontar primer (que s’estrenava la Zoe d’enxeneta) i que presentava l’estrana del Hosoy a terços i del Manel a dosos. Vam acabar amb un altre tres de set, amb la futura alineació (sense el pilar) del nostre próxim repte: el tres de set amb agulla. En aquest castell hi estrenàvem l’enxeneta (La Mireia).

Vam cloure la diada amb dos pilar de quatre en que va debuta l’Andrea en un d’ells. Felicitats a totes les estrenes.

 

I ara que?…. doncs som-hi tots a Tiana, Diada de Tardor i Concurs 7!!!!que en aquestes actuacions hem de ser-hi tots i poder tornar a provar el cinc de set i estrenar el tres de set amb agulla.

detall del 4d7a
detall del 4d7a

Publicada

a

per

Etiquetes: