Diada Nacional de Catalunya

 

Ens trobem de ple en el segon i més important tram de la temporada, on resta dos mesos justos de temporada i on ara NO HI HA CAP EXCUSA i hem de donar TOTS un cop de mà, tant als assajos com a les actuacions, i de retruc poder fer d’aquesa temporada la millor de la nostra història. Seran dos mesos intensos, on totes les actuacions seran molt importants, i penseu que encara ens queda molta feina per fer i castells que encara no hem assolit enguany 

Resten dos assajos per una de les diades més importants de la temporada, la de l’11 de setembre i on ens plategem almenys fer-hi la mateixa actuació que a Premià de Mar, però sense descartar el cinc de set. Un castell que encara no hem pogut assolir enguany i que NOMES DEPÈN DE L’ASSISTENCIA DE GENT ALS ASSAJOS QUE EL POGUEM PORTAR DIVENDRES. i això no s’acaba aquí, donat que abans de marxar de vacances vam deixar força feina avançada, ara toca portar-ho a plaça.

 

NOMES DEPÈN DE TU!!!

 

Resta molt poc temps i moltes coses per fer…..el cinc de set, el pilar de cinc per sota, un nou pilar de cinc, el tres de set amb agulla, el tres de set per sota etc….

 

NO ENS FALLIS!! I VINE ALS ASSAJOS

 

DIMARTS I DIJOUS ASSAJOS ESPECIALS

 

DIVENDRES ACTUACIÓ A LES 12:00H PLAÇA DE LA PALANA AMB:

 

Castellers de Barcelona

Xicots de Vilafranca

Castellers de Badalona

 

senyera de pilars del 2003
senyera de pilars del 2003

 

 


Publicada

a

per

Etiquetes: