Tornem a Granollers 15 anys després!

El proper diumenge 3 de setembre encetem el segon tram de la temporada, i ho fem en una cita, una plaça i unes colles de primer ordre: A la festa major de Granollers, a la plaça de la porxada amb la colla local i els Marrecs de Salt.

Diada important on s’hi solen fer bons castells de vuit, i una plaça de categoria «mitja-alta», en què els micacos només hi hem actuat un cop, però no pas a la seva festa major, la diada de l’Ascensió o la diada de la colla, les cites més importants que es fan en aquesta plaça.

Va ser a l’abril del’any 2000 en un acte de Mans Unides en la mateixa plaça i al mes de març on vam assolir castells de sis bàsics. Al cap de dos anys vam tornar-hi en la inauguració de la plaça de Sant Francesc, fent la millor actuació feta per la colla a la capital del Vallès Oriental, amb el 4d6a 2d6 3d6 pd5.

Enguany i després d’un bon grapat d’anys hi tornem en un marc i colles, que ens «exigeix» anar-hi a fer un bon paper amb castells de set. Junts estarem amb els Xics de Granollers que enguany han assolit els castells de vuit i els Marrecs de Salt, la recent colla de nou amb un creixement dels darrers anys espectacular.


Publicado

en

por

Etiquetas:

Comentarios

Una respuesta a «Tornem a Granollers 15 anys després!»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *