Setmana de tallers, actuacions i canvi de dia d’assaig!!!

Quin mes de març ens espera!!! Si aquest passat cap de setmana vam tenir tallers, la festa de carnestoltes i la calçotada de la Colla, el proper no pot ser menys!!!!

Comencem amb L’ASSAIG DE CANALLA del dilluns; dimarts NO HI HA ASSAIG, assaig que el farem el dimecres en horari de 20:00h a 22:00h. El dimarts el bar de la colla estarà obert per veure el partit del Barça.

Divendres tenim un taller casteller a l’escola Cultural (Plaça Marquès de Barberà 13, al costat de l’església de Santa Maria) de 15:00h a 18:00h.

I dissabte 12 iniciem una nova edició dels tallers per a nouvinguts, de Tots som una colla a les 17:00 al local dels castellers (c/colom nº6-8). Per a més informació: http://www.castellersdebadalona.cat/tots-som-una-colla

Qui pugui anar a aquests tallers que es posi en contacte amb la Núria Gratacòs a través del mail totssomunacolla@castellersdebadalona.cat  o amb en Crepi al telf. 679 553 653.

I diumenge farem la tercera actuació de l’any a la XX Festa de l’Espàrrec. Actuem a les 13:30h al Parc de les Muntanyetes de Montigalà, amb Castellers de Santa Coloma.


Publicado

en

por

Etiquetas: