A la XX Festa de l’Espàrrec, tres castells de sis, més.

Després de les breus aparicions a la Candela de Valls i a la Calçotada de Llefià, diumenge 13 vam fer la tercera actuació de la temporada i primera diada que podem fer tres castells de sis i que oficialitza ja el tret de sortida a la present temporada.

Vam poder repetir tots el castells que havíem fet en les darreres actuacions, però aquets cops junts. Sense gaires problemes i aprofitant per seguir donant rodatge a la pinya, tronc i canalla, s’hi ha pogut fer una diada senzilla amb el tres i quatre de sis, més el quatre de sis amb agulla per encarar la setmana vinent la primera diada important de la temporada a Badalona. Llàstima que ens vam deixar en el tinter el tres de sis amb agulla, que teníem previst, i que haurà d’esperar per a més endevant.

Ara toca treballar i ser força gent aquesta setmana als assajos per tal de poder portar diumenge vinent algun castell de set i anar fent, diada rera diada, un pas més.
 

D’altra banda, dissabte passat vam encetar la segona edició del projecte tots som una colla. Uns tallers adreçats per a la integració de nouvinguts a conèixer el fet casteller i que, malgrat la pluja insistent de tot el dia, vam poder reunir prop d’una quinzena de persones. Aquest divendres farem la segona part dels tallers i diumenge les persones interessades ens acompanyaran en la nostra diada d’inici de temporada.


Publicada

a

per

Etiquetes: