Seguim amb l’idil·li de la gamma alta de set

La colla micaco acabem el mes juny assolint una molt bona diada. Igualant o fins i tot millorant registres.

La diada forta d’aquest mes era a casa dels nostres fillols, a les festes del barri de Can Sant Joan, conjuntament amb els Castellers de Santa Coloma. I malgrat iniciar la diada amb algun dubte i sota una calor asfixiant, la diada ha sigut d’allò més profitosa.

 

Després dels dos pilars de quatre de benvinguda, hem iniciat rondes amb un intent desmuntat de cinc de set, que amb la canalla pràcticament a dalt, s’ha donat ordre de desmuntar, per patiment d’un costat de la part de la pinya. Tot seguit l’hem tornat a fer, sense massa complicacions malgrat presentar una mica de batalla i nervis. És la segona vegada que fem el cinc de set a Montcada. A més suposa el quart de la temporada i abans de l’estiu, igualant el màxim de cincs fets en un any. Quatre assolits concretament l’any passat.

 

En segona ronda hem apostat pel quatre de set amb el pilar. Tot i passar alguns moments de nervis i alguna sotragada a la part del pilar, s’ha sabut defensar bé, tant a pinya com a tronc. Per acabar les rondes de castells, un senzill però lent tres de set amb alguna novetat i un pilar de cinc de comiat sense massa misteris.

 

Una bona diada fora de casa, i que com a curiositat, una diada que amb aquests tres castells junts no l’assolíem des de la diada de la colla del mes de novembre del 2008!! A més enguany ja portem 10 castells de gamma alta de set, l’any que més s’han fet de moment, a falta de dues diades, abans de l’aturada d’estiu.

 

De les altres colles a plaça destacar la torre de sis dels locals (la segona d’enguany) i la mala notícia de no poder portar cap castell per part de la colla colomenca, fent només pilars de quatre.

MONCADA DIFURCACION 289  MONCADA DIFURCACION 219  MONCADA DIFURCACION 322

 

 


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Una resposta a «Seguim amb l’idil·li de la gamma alta de set»

  1. […] entrada Seguim amb l’idil·li de la gamma alta de set se publicó primero en Castellers de […]

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *