Segueix l’idil·li amb el 5d7

Aquest diumenge teníem una cita important amb la X Diada de tardor, al costat de dues colles de vuit, com són els Sagals d’Osona i els Xics de Granollers. La cita s’ha aprofitat per tornar a fer dos castells de gamma alta de set que des del mes de juny a Montcada la colla micaco no assolia.

D’inici el vuitè cinc de set de la temporada. Els castells insígnia d’aquesta temporada i un record absolut d’aquest castell enguany. L’estructura malgrat presentar algun canvi a nivell de segons, ha pujat força solvent i sense complicacions, malgrat que la part del tres s’ha deformat i ha patit una mica més.

En segona ronda tornàvem a afrontar el quatre de set amb el pilar, castell que fa quinze dies vam haver desmuntat i que no es feia des del mes de juny a Montcada i Reixac. En una primera temptativa, el castell pujà serè, però els dubtes a la part de dalt del pilar, va fer desmuntar el castell. En ronda de repetició finalment es va assolir malgrat passar alguns moments de circumstàncies a l’hora de la sortida del pilar. Esdevé el cinquè de la temporada.

Per acabar les rondes de castells s’ha alçat el tretzè tres de set marca de la casa, sense complicacions i força solvent. La diada s’acabat amb el pilar de cinc més dos pilars de quatre. La diada, que s’ha produït sota una bona temperatura i d’una bona actuació de les colles convidades, amb el quatre de vuit dels Xics de Granollers i el primer tres de vuit vist enguany a Badalona, per part dels Sagals d’Osona.

La propera cita de la colla de Badalona serà el darrer diumenge del mes d’octubre a les festes del barri de Sant Antoni de Barcelona amb els Castellers del Poble Sec.


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *