Que comenci les festes de maig!!

Divendres dia 6 hi estem convocats a les 18:30, tot i que el nostre acte ( un pilar per posar- li el mocador al Sant) és dels últims. Quan ens toqui, després de que l’alcaldessa accepti la invitació dels Miquelets, pujarem pel carrer Sant Anastasi i farem el pilar. Ens acompanyaran les altres entitats, autoritats i personal públic. En acabar ens col•locarem davant de l’Esbart i tornarem pel carrer Jaume Borràs

Finalitzat l’acte anirem cap a l’assaig i desprès d’assaig podrem participar en la Nit del Mono a la Plaça del Pou de Greix amb un pilar. Als participants ens donaran un entrepà i una beguda.

Dissabte 7 de maig la nostra canalla participarà al Cercavila Infantil amb la resta de colles de cultura. Esteu tots convidats a assistir-hi i veure’ls en acció! El Cercavila comença a les 11:30h , La Canalla ha de ser , a les 10:45h a l’escolà del Mar a la Rambla, No us ho perdeu!

– Diumenge 8 hi ha la tradicional Festa del Badiu. Muntarem paradeta i hi serem tot el matí, al parc de Ca l’Arnús. S’ha quedat a les 8h al local per a agafar tot el material que cal pujar fins al parc, a on la festa comença a les 10h fins al migdia (14h aproximadament). Veniu a donar un cop de mà i el material el carregarem en un moment!

 

cartell_festa_del_badiu_2016_DEF_


Publicada

a

per

Etiquetes: