La Nit, la passada i ASSAIG ESPECIAL DIJOUS 12

Nit de Sant Anastasi

Quedem a les 19 hores a Francesc Layret, aproximadament a l’alçada del Teatre Principal. Anem darrera de Bastoners de Canyet.

En primer lloc farem tanda de lluïment a la Plaça de l’ajuntament amb el ja tradicional pilar caminat. En acabar, hem de sortir de plaça el més aviat possible perquè pugui entrar la següent entitat i incorporar-nos al seguici al carrer Francesc Layret.

Allà esperarem a que acabi el lluïment de les altres entitats. Quan arribem nosaltres a la cruïlla de Francesc Layret amb el carrer de la Mercè farem la primera parada per a fer un pilar i amb agilitat ens reincorporarem al seguici.

La segona parada serà a la cruïlla de Mercè i Canonge Baranera. Allà tornarem a fer un pilar o castell, per continuar ja, directes cap a la Rambla.

A la Rambla les colles fan la seva tanda de lluïment, nosaltres novament després de bastoners i a l’alçada de Roca i Pi. Les colles de foc es quedaran a la Rambla per a obrir passadís perquè puguem entrar i que la resta de colles puguin fer la tanda de lluïment.

A l’escola del Mar, la gent de la colla, tindrem un entrepà i una beguda. Per agafar-los, divendres a l’assaig la Marina va repartir els tiquets, els que no els vau agafar, pregunteu-li abans que comenci el seguici.

Recordem que el tancat és per a la gent de les colles que participen del seguici i que caldrà anar uniformats per poder-hi entrar.

 

Passada del Sant

Quedem a les 18:30 a c/Sant Anastasi-plaça de la Vila per fer els pilars de sortida del sant. Tot seguit, anirem sefuint tot el seguici fent pilars, fins a arribar a l’esglèsia de Sta Maria (21h aprox) i fer el pilar caminant pujant les escales.

!!!DIJOUS 12 DE MAIG ASSAIG ESPECIAL DE 20h A 22h!!!

Passada el sant 11-05-2014 3


Publicada

a

per

Etiquetes: