Notícies

Per fi, som plaça de nou

El passat diumenge dia 20 de juny, Badalona va viure una gran jornada castellera, la més gran vista mai a la nostra ciutat. La plaça de la vila badalonina es va convertir en plaça de nou per la porta gran, amb l’assoliment per part de les colles convidades de fins a quatre castells de nou.

Minyons de Terrassa va ser la colla que va tenir la sort de ser la primera en assolir un castell de nou a Badalona, el tres de nou amb folre. En canvi, els Castellers de Vilafranca van assolir la millor actuació feta per una colla a la nostra ciutat, amb dos castells de nou, el tres i el quatre folrats, a banda del quatre de vuit amb l’agulla i el pilar de sis.  Felicitació també pels Capgrossos de Mataró, que actuaven per primer cop a Badalona, i que assolien els seus primer tres de nou amb folre i pilar de sis de la temporada.

Per part nostra, una bona diada per agafar confiança, malgrat tots els canvis que hem hagut de patir darrerament. D’aquesta manera hem igualat la millor actuació de la present temporada amb el cinc de sis, el quatre de set, el tres de set i un treballat pilar de cinc.

Enhorabona a tota la gent que es va estrenar diumenge. Ara toca pensar en la festa major de Premià de Mar el proper 11 de juliol i a veure si es pot donar una passet més.

35672_1407480119622_1611007644_975389_4604328_n3