Per fi, som plaça de nou

El passat diumenge dia 20 de juny, Badalona va viure una gran jornada castellera, la més gran vista mai a la nostra ciutat. La plaça de la vila badalonina es va convertir en plaça de nou per la porta gran, amb l’assoliment per part de les colles convidades de fins a quatre castells de nou.

Minyons de Terrassa va ser la colla que va tenir la sort de ser la primera en assolir un castell de nou a Badalona, el tres de nou amb folre. En canvi, els Castellers de Vilafranca van assolir la millor actuació feta per una colla a la nostra ciutat, amb dos castells de nou, el tres i el quatre folrats, a banda del quatre de vuit amb l’agulla i el pilar de sis.  Felicitació també pels Capgrossos de Mataró, que actuaven per primer cop a Badalona, i que assolien els seus primer tres de nou amb folre i pilar de sis de la temporada.

Per part nostra, una bona diada per agafar confiança, malgrat tots els canvis que hem hagut de patir darrerament. D’aquesta manera hem igualat la millor actuació de la present temporada amb el cinc de sis, el quatre de set, el tres de set i un treballat pilar de cinc.

Enhorabona a tota la gent que es va estrenar diumenge. Ara toca pensar en la festa major de Premià de Mar el proper 11 de juliol i a veure si es pot donar una passet més.

35672_1407480119622_1611007644_975389_4604328_n3


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Una resposta a «Per fi, som plaça de nou»

  1. Avatar de xia
    xia

    mira que maco!! i mira quina foto mes ben fet!! qui l’haurà fet? es que em sona multissim!!