Molt bones sensacions a Terrassa

Aquest passat diumenge 4 d’octubre els Castellers de Badalona varem desplaçar-nos fins a Terrassa per acompanyar als Castellers de Terrassa en el seu 35è aniversari, juntament amb Castellers de Caldes i Pallagos del Conflent.

Després d’una involuntària ruta turística amb autocar pel centre de la ciutat, finalment els de Badalona varem desembarcar a la vermellenca Plaça Nova de Terrassa on ja ens esperaven les altres tres colles castelleres. Va ser baixar, enfaixar-nos i, au, a laborar que és tard i vol ploure.

Varem treure el cap a plaça amb el 4d7, un castell que, malgrat haver-lo descarregat ja més d’un centenar de vegades, en la diada anterior, la Groga, ens va donar mal de cap fins al punt d’haver tingut que desmuntar-lo. En aquesta ocasió la Colla va encarar-lo concentrada, atenta i amb total serenor. I cantat i descarregat sense cap complicació en un santiamén.

Al següent torn donarem pas al 3d7, castell que en la diada de l’11S varem descarregar un xic forçadament, però que en aquesta ocasió varem saber mantenir-lo ferm i quadrat de principi a final. Segon castell de set descarregat amb total desimboltura.

En tercera i última ronda els Castellers de Badalona varem desempolsar el 5d6, castell que no dúiem a plaça des del juny d’aquest mateix any. En comparació als dos anteriors, aquest va ser el castell que més va allargar-se en la seva execució, però, tenint en compte totes les estrenes i canvis que s’hi conjugaven, va mantenir-se prou ferm i estable per descarregar-lo sense gaires nervis.

Com a comiat, un pilar de cinc ferm i tranquil i dos pilars de quatre.

Val a dir en aquest punt que, tot i no portar a plaça els nostres castells límit, la del diumenge va ser una jornada castellera molt profitosa per a la Colla Micaco, doncs va estrenar-se canalla, van rodar-se exitósament pisos més lleugers, i va servir-nos per començar a creure’ns que estem en molt bon camí per assolir el repte de pujar un pis més o, si més no, aventurar-nos en construccions més complexes.

Sí, en definitiva, una diada amb molt de suc i molt bon sabor, la del diumenge.


Publicada

a

,

per

Etiquetes: