35è aniversari dels Castellers de terrassa

El proper diumenge 4 d’octubre anem per tercer cop en la nostra història a actuar a Terrassa, una població de renom de l’anomenada zona no tradicional amb una moderna tradició castellera i que malgrat tenir-ho a prop, hi hem actuat ben poc.

Les dues darreres vegades que hi em actuat, ha estat sota la mà dels Minyons de Terrassa. La primera va ser al 2006 , fent un assaig conjunt amb ells el divendres anterior i un diumenge d’abril actuant amb ells a les festes del barri de les Arenes. En aquella ocasió vam fer-un un treballadissím 3d7 a banda del 2d6 i el pilar de cinc ( 4d6a 3d7 2d6 pd5).

Vam tornar a Terrassa dos anys desprès, al 2008, actuant a les vigílies de la diada dels Minyons de Terrassa a la plaça Vella, assolint idèntica actuació que la del 2006 amb el 3d7 com a millor castell de la Colla Micaco.

En aquesta ocasió però, anem a Terrassa acompanyats per l’altra colla de Terrassa, els Castellers de Terrassa, en motiu del seu 35è aniversari, i que enguany han assolit el 2d7 i 3d7 per sota com a millors castells. També ens hi trobarem amb els Castellers de Caldes, que fa pocs dies han assolit el seu primer 3d7a i també per primer cop amb els Pallagos del Conflent, la tercera colla de la Catalunya Nord, que enguany han assolit el seu primer castell de set, el 4d7.

Ens veiem a Terrassa!


Publicada

a

,

per

Etiquetes: