L’Assamblea de la Coordinadora a Badalona

 

Enguany, Badalona és la capital de la Cultura Catalana. Totes les associacions i especialment les de cultura tradicional i popular hem organitzat diversos actes per no només apropar la cultura tradicional a la nostra ciutat, sinó per tal de mostrar la nostra ciutat a tots aquells que dia a dia i en qualsevol punt de la nostra geografia treballen per mantenir i enriquir l’extens patrimoni cultural català.

 

Creiem que una bona forma d’abordar aquest segon objectiu, seria ser amfitrions de l’assemblea ordinària de la CCCC aquest any. Així ho vam transmetre a la junta de la coordinadora que ha acollit de bon grat aquesta iniciativa.

 

Com a amfitrions, per tant, el nostre objectiu és que aquesta assemblea, realitzada dins dels actes de Badalona Capital de la Cultura Catalana 2010, deixi en els assistents un bon record.


Per això, hem triat el marc incomparable de l’edifici de la fàbrica Anís del Mono, exponent de
la Badalona industrial, creativa i modernista, que s’alça al costat del mar en un bell paratge de la costa badalonina.

 

I per gaudir com cal d’aquesta jornada hem preparat els següents actes:

 

·         10,30 hores. Recepció i benvinguda als assistents

·         11,00 hores. Visita guiada, en diversos grups per aquest magnífic conjunt modernista construït el 1870 per la família Bosch. Hi destaquen, entre d’altres, l’edifici destinat a l’administració, arxiu i oficines; diversos cartells de tipus modernista i l’edifici de destil·lació que conserva la maquinària original i fabrica els anisats amb les característiques tradicionals de fa 100 anys

·         14,00 hores. Dinar pels representants de les colles assistents dins de la mateixa fàbrica a la sala d’embotellament degudament engalanada per  l’ocasió.

·         16,00 – 16,30 hores. Assemblea ordinària.


Publicada

a

per

Etiquetes: