A Sabadell… no era el dia de la torre…

Segona diada de la temporada on teníem depositades esperances de poder fer algun set. Un cop arribats a plaça, vam comprovar que no hi havia prous efectius a pinya per provar-ho.

Descartat el castell de set, ens decantem per un senzill quatre de sis amb agulla on estrenem un terç. Tot seguit, hem de desmuntar el tres de sis amb agulla per problemes al pom de dalt. Castell que tornem a repetir, amb algun canvi i que tampoc suposa cap problema, sent així els tres amb agulla més matiner, desprès d’haver-ho aconseguit per primer cop en la nostra història a l’abril del l’any passat. Val a dir, que en aquests dos castells, els hem aprofitat per estrenat els cascos dels dosos.

Per acabar ens vam decantar per provar la torre de sis, un castell que l’any passat nomes em vam fer una al mes de juny, i que enguany la volíem avançar. Finalment dos intents frustrats, per indecisió de la canalla, que ens ha fet perdre la ronda. Una llàstima tenint en compte que feia 7 anys que desmuntàvem una torre.

Finalment hem pogut acabar la diada amb un sabor menys agredolç, descarregant un matiner pilar de cinc, pilar que l’any passat fins al maig no vam poder aconseguir. El resultaT global de l’actuació ha sigut el següent:

pd4 4d6a id3d6a 3d6a 2id2d6 pd5

Diumenge que bé a la rambla de Badalona a  fer-hi castells!!

pilar de cinc a Sabadell
pilar de cinc a Sabadell

Publicada

a

per

Etiquetes: