La Prèvia: Serà maravilloso…

Viatjar fins a Mallorca per terçer cop!!! Doncs sí, aquest proper cap de setmana actuaren a Ses Illes per tercera vegada en la nostra història. Les bones relacions amb la colla mallorquina des de els inicis, ha propiciat bons moments les vegades que les dues colles ens hem trobat a a plaça i de festa!
La primera vegada que hi vam actuar va ser per les Festes de l’Àngel del 2004,  actuant el diumenge a la tarda en el incomparable marc del pati d’armes del Castell de Bellver. Tot desplaçant un bon nombre de camises, hi vam firmar una senyora actuació amb tres castells de set (4d7 4d7a 4d7 vd5), assolint el 4d7a més matiner de la nostra història fins al moment.
I es que Mallorca és una sortida que motiva especialment a la colla. Fet que es va materialitzar de nou en la nostra segona visita a la tardor del 2007. Aquest cop actuant a la plaça de la Cort del centre de Palma i on desprès d’un llarg i feixuc viatge amb vaixell, encara vam tenir forces de portar-hi els nostres millors castells (4d7a 5d7 4d7 vd5). Era la primera vegada que dúiem el cinc de set fora de Badalona, i a sobre a Mallorca!!! Esta clar que Mallorca als micacos els hi mola!!!
Enguany hi tornem, i malgrat que no poguem desplaçar-hi tanta gent com els darrers anys, de ben segur que hi farem una bona actuació. Mallorca duu es Dimoni dins jo!!
Els que veniu amb la colla, recordeu que l’autocar sortirà a les 6.30h del matí del Mercadona! Sigueu puntuals!!

Publicado

en

,

por

Etiquetas: