La Prèvia: Mollet… i la pluja!

Per la proximitat amb Badalona, la colla micaco hem actuar en diverses ocasions en aquesta població, tot i que ara feia 4 anys que no hi actuàvem. Però casualitat o no , actuar amb Mollet a vegades es sinònim de pluja.
La nostra primera visita al setembre 1999 no va ser gaire bona, doncs plovia i només ens va donar temps de fer-hi un Pd4. I aquell any al mes de juny van venir a les festes de Llefià on també va ploure, tot i no suspendre la diada Al 2000 hi vam tornar  aquest cop sense problemes assolint 3d6, 2d6 i pd5. A l’octubre van venir ells a Badalona a la I diada de tardor, que també va haver-hi pluja, fet que va endarrerir la diada. Al juny del 2002 hi havíem d’actuar a les festes del barri de Coll i pujol de Badalona amb Mollet…actuació suspesa per pluja. Nosaltres hi tornem a actuar al 2003, fent la millor actuació 4d6a, 3d7, 2d6 i pd5 fent l’únic castell de set a Mollet i amb pluja al final de l’actuació. Al 2005 hi tornem, aquest cop amb sol i amb castells de sis bàsics. Al 2007 hi vam tornar una setmana després d’anar a Mallorca, fent 4d6a, 3d6s, 2d6 i pd5, diada sense pluja i recordada per actuar-hi per primer cop amb la Nova Muixeranga d’Algemesí. I el 25 d’abril de 2010 va arribar la nostra darrera visita a Mollet, portant a plaça el 4d6, 3d6a, 3d6 i Pd4, també sense la presència de la pluja.
I sense anar més lluny, la darrera diada de novembre no és va fer a la plaça de la Vila per pluja i…amb qui vam actuar?
Esperem que aquest diumenge no plogui i puguem actuar a les 12h a la plaça de l’artesania amb Mollet, Santa Coloma i Vailets de Gelida amb qui no actuem des dels 1999. Els autocars sortiran a les 11h del Mercadona.

Publicada

a

,

per

Etiquetes: